Monika Körschner

Monika Körschner

Monika danst al heel haar leven en volgde diverse trainingen waarbij dans met lichaamswerk, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit werd verbonden. Daarnaast heeft zij een achtergrond in het sjamanisme en ritueel werk.


Sinds 1998 geeft Monika les in dans en beweging als bewustzijns- oefening aan uiteenlopende doelgroepen en assisteert zij andere docenten in diverse verdiepende trainingen.

Na meer dan 10 jaar intensief de 5Ritmes te hebben gedanst, is zij uiteindelijk in 2008 door Gabrielle Roth opgeleid tot gecertificeerd 5Ritmes docent.

Vanaf 2015 geeft zij les in Open Floor en is zij tevens bevoegd 'Libido Fundamentals' docent waarvoor zij persoonlijk is opgeleid door Andrea Juhan (PhD. en mede oprichtster Open Floor International).

Ook begeleid Monika zwangeren en prille mama's via de Dancing for Birth methode.


Monika geeft les in onder andere Amstelveen, Alkmaar, Bergen en Schagen. Zowel lessen als workshops en zowel binnen als buiten in de natuur.


Tijdens haar lessen blijft zij de danser alsmaar uitnodigen in de stroming van de beweging te blijven en te omarmen wat er zich voordoet in het moment zelf. Dit doet zij met aandacht voor wat nodig is; soms met prikkelende uitdaging, soms met ontspanning en ingetogenheid, soms met energiek enthousiasme.


 

Contact


Meer informatie over Monika en het werk dat zij aanbiedt kun je vinden op:

www.danshetlevennu.nl of via Facebook pagina danshetlevennu