Daniëlle Bolt

Daniëlle Bolt

Ik houd van de verbinding en levenslust die dansen in mij aanwakkert. Als kind en als tiener was dit al zo. Deze passie voor de dans vond ik vanaf 1999 in de 5Ritmes en lichaamswerk. Toen Open Floor in 2012 op mijn pad kwam met Libido Fundamentals en Open Floor Encounter viel alles samen. Dit is hoe ik de taal van het lichaam, de dans, kan integreren in mijn dagelijkse leven. Zó toepasbaar, inspirerend, ondersteunend en/of helpend in dat wat ik tegenkom in mijzelf en in relatie tot de wereld om mij heen. Hierin ligt mijn grote enthousiasme voor Open Floor!


Dit geef ik graag door aan anderen, ook in mijn lessen. In mijn danssessies vinden mensen ontspanning, maar ook een plek om in verbinding te komen met zichzelf en met anderen.

 

In 2020 startte mijn reis als docent in opleiding met de Ground Floor Lab en begon ik met lesgeven aan een oefengroep. Sinds 2021 heb ik me verbonden aan het Libido-team van Monika Körschner met wie ik met veel plezier samenwerk. In Naarden geven wij 2 x per maand om en om Open Floor lessen. Sinds april 2024 ben ik gecertificeerd Open Floor docent.

 

Ik begon op de Kunstacademie, volgde de opleiding tot kunstzinnig therapeute en ben werkzaam als intern begeleider en coach in het onderwijs.

Contact


Email: dansenbijdaan@gmail.com

Website: (mbt lessen in Naarden) www.embodieddance.nl