Hester Hudig

Open Floor Nederland

Hester Hudig

'Ode to Life'

Psychosynthese Therapie & Open Floor Movement


Ik heb een eigen praktijk genaamd 'Ode to Life' in Rotterdam. Ik begeleid mensen bij hun zoektocht naar een ‘beter’ leven. Psychosynthese Therapie & Open Floor Movement zijn de basis van mijn werk. Daarnaast maak ik ook gebruik van andere werkvormen zoals Gestalt, voice-dialogue, mindfulness, visualisatie, tekenen & dromen.


“Door de mix van verschillende werkvormen ontstaat er gewoon iets heel moois. Iets wat woorden en ratio overstijgt. Een ware synthese van de mens. Passie voor mijn werk vind ik in dat moment van inzicht en overgave. En de kracht en levensvreugde die vanuit dat punt voortvloeit.”

– Hester Hudig –


De Open Floor lessen en workshops zijn een uitnodiging jezelf te leren kennen via dans, lichaamswerk en mindfulness. Het is fijn dit in groepsverband te kunnen doen. Samen een thema onderzoeken. Speels, actief en krachtig.


Als Open Floor 'Therapist-in-Motion' bied ik ook individuele sessies aan waarbij je een thema of probleem kan verkennen. De verdieping voor jezelf vinden door mijn persoonlijke begeleiding. Wat breng je in beweging?


Ik werk in Rotterdam. (Tenzij anders vermeldt staat op mijn website.)